Training

‘Natuurlijk delen wij onze kennis!’ Dit is de vanzelfsprekendheid waarmee we reageren als mensen verbaasd zijn dat we de sleutel tot effectieve media zo graag in handen van anderen leggen.

Onze reguliere opdrachtgevers scholen we bij, maar we geven ook individuele coaching en eenmalige workshops. Daar profiteren zelfs onze concurrenten van (we hebben heel wat medewerkers van concurrerende bureaus opgeleid). Want wie kennis deelt, verbetert de kwaliteit van de communicatie binnen en rondom organisaties. Daar vaart het vak en uiteindelijk de maatschappij wel bij. En eerlijk is eerlijk: wie goed doet, die goed ontmoet.

Training volgen

Veel mensen die training bij ons hebben gevolgd, hebben zich later ontpopt als fijne en trouwe opdrachtgevers. Een mooi effect van de trainingen, coaching, workshops en opleidingen is dat het ons ook verplicht te blijven nadenken over ons vak: waar zijn we in hemelsnaam mee bezig, waarom doen we het zoals we doen, en kan het misschien nog beter? Dat is inspirerend en leerzaam. En het leidt tot supergave workshops waarin ook de medewerkers die ze verzorgen weer veel van leren. Het is een circulaire aanpak, waar we zelf en al onze klanten van profiteren.

Start typing and press Enter to search