Advies

Organisaties willen verbinding, vernieuwing, energie. En dan zijn communicatiemiddelen snel bedacht.

De vraag waar je altijd voor komt te staan is: hoe zorgen we dat het middel -blad, video, vorm en beeld, website, socials, app, campagne, event- ook echt gaat wérken? Hoe brengen we onze doelgroepen constructief aan het denken, voelen, praten, bewegen? De verbinding tussen onze opdrachtgevers en hun doelgroepen kunnen wij als geen ander leggen.

Media advies

Met meer dan dertig jaar ervaring in praktisch alle economische sectoren en beleidsterreinen kennen we de motieven van alle mogelijke mensen om mee te doen of juist af te haken, we weten wat de quick wins zijn van de uiteenlopende media, hoe beeld en vormgeving werkt, welke organisatorische structuren en processen je het best kunt volgen en wat je juist moet zien te voorkomen als je een middel optuigt of vernieuwt. Daar waar de digitale techniek complex en innovatief is, werken we graag samen met specialisten die voorop lopen en precies weten welke technieken je kunt inzetten.

Welke keuzes je daarin ook maakt, en hoe operationeel of juist conceptueel de uitdaging ook is, voor de beantwoording van basisvraag zijn wij de partij met wie je verder komt: hoe leggen we de verbinding met onze doelgroepen? En of we dan vervolgens het middel ook gaan maken? Dat doen we graag, maar hoeft natuurlijk niet.

Training

‘Natuurlijk delen wij onze kennis!’ Dit is de vanzelfsprekendheid waarmee we reageren als mensen verbaasd zijn dat we de sleutel tot effectieve media zo graag in handen van anderen leggen.

Onze reguliere opdrachtgevers scholen we bij, maar we geven ook individuele coaching en eenmalige workshops. Daar profiteren zelfs onze concurrenten van (we hebben heel wat medewerkers van concurrerende bureaus opgeleid). Want wie kennis deelt, verbetert de kwaliteit van de communicatie binnen en rondom organisaties. Daar vaart het vak en uiteindelijk de maatschappij wel bij. En eerlijk is eerlijk: wie goed doet, die goed ontmoet.

Training volgen

Veel mensen die training bij ons hebben gevolgd, hebben zich later ontpopt als fijne en trouwe opdrachtgevers. Een mooi effect van de trainingen, coaching, workshops en opleidingen is dat het ons ook verplicht te blijven nadenken over ons vak: waar zijn we in hemelsnaam mee bezig, waarom doen we het zoals we doen, en kan het misschien nog beter? Dat is inspirerend en leerzaam. En het leidt tot supergave workshops waarin ook de medewerkers die ze verzorgen weer veel van leren. Het is een circulaire aanpak, waar we zelf en al onze klanten van profiteren.

Start typing and press Enter to search