Advies

Organisaties willen verbinding, vernieuwing, energie. En dan zijn communicatiemiddelen snel bedacht.

De vraag waar je altijd voor komt te staan is: hoe zorgen we dat het middel -blad, video, vorm en beeld, website, socials, app, campagne, event- ook echt gaat wérken? Hoe brengen we onze doelgroepen constructief aan het denken, voelen, praten, bewegen? De verbinding tussen onze opdrachtgevers en hun doelgroepen kunnen wij als geen ander leggen.

Media advies

Met meer dan dertig jaar ervaring in praktisch alle economische sectoren en beleidsterreinen kennen we de motieven van alle mogelijke mensen om mee te doen of juist af te haken, we weten wat de quick wins zijn van de uiteenlopende media, hoe beeld en vormgeving werkt, welke organisatorische structuren en processen je het best kunt volgen en wat je juist moet zien te voorkomen als je een middel optuigt of vernieuwt. Daar waar de digitale techniek complex en innovatief is, werken we graag samen met specialisten die voorop lopen en precies weten welke technieken je kunt inzetten.

Welke keuzes je daarin ook maakt, en hoe operationeel of juist conceptueel de uitdaging ook is, voor de beantwoording van basisvraag zijn wij de partij met wie je verder komt: hoe leggen we de verbinding met onze doelgroepen? En of we dan vervolgens het middel ook gaan maken? Dat doen we graag, maar hoeft natuurlijk niet.

Start typing and press Enter to search