Blik op BZK

Blik op BZK

De kwaliteit van ons openbaar bestuur. Voldoende betaalbare huurwoningen. Nationale veiligheid. Eerlijke verkiezingen. Huisvesting voor vluchtelingen. Caribisch Nederland. De Doe-democratie. Het zijn maar een paar van de thema’s waar het ministerie van BZK dagelijks aan werkt. Om medewerkers en relaties van het ministerie op de hoogte te houden, ontwikkelden wij het e-zine Blik op BZK, dat elke zes weken verschijnt.

Vertel me meer
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Ideaal Online

Ideaal Online

De ASN Bank merkte dat er steeds meer vraag kwam naar een online versie van het klantenblad. Bovendien past het bij de visie van de bank om minder papier te gebruiken. Toch wil de ASN Bank haar klanten wel de keuze laten. Ideaal Online gaat momenteel naar 15.000 klanten en heeft grotendeels dezelfde inhoud als de papieren editie, aangepast aan de digitale vorm en onder meer aangevuld met filmpjes en reactiemogelijkheden.

Vertel me meer
ASN Bank
3D Journaal

3D Journaal

Om gemeenten te ondersteunen bij de invoering van de drie decentralisaties hebben we in opdracht van het ministerie van BZK en VNG een 3D Journaal ontwikkeld. Op dit blog plaatsen we elke dag twee berichten. We willen gemeenten inspireren met goede voorbeelden en ondersteunen met praktische zaken. Daarnaast bieden we gemeenten een podium om hun verhaal te doen en ideeën uit te wisselen op het besloten forum van de VNG. 

Vertel me meer
Ministerie BZK en VNG
Grijswaard.nl

Grijswaard.nl

Vergrijzing? Geen probleem, als ouderen zelfstandig en gelukkig zijn en zo lang mogelijk blijven bijdragen. Dat is de boodschap van het boek Oud worden zonder het te zijn van ouderengeneeskundige Rudi Westendorp. Rond het blog Grijswaard.nl willen we een community vormen van professionals en burgerintiatiefnemers en samen een nieuw evenwicht zoeken in een veranderende samenleving.

Vertel me meer
Leyden Academy on Vitality and Aging / Medical Delta

Week van passend onderwijs blog

Tijdens de Week van passend onderwijs maakten we voor het ministerie van OCW elke dag zes blogartikelen en een televisiejournaal. Heet van de naald, in woord en beeld, wat er overal in het land gebeurt om kinderen met een beperking op een gewone school te houden.

Vertel me meer
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
@NFI

@NFI

Het NFI heeft met veel partijen te maken: rechercheurs, collega forensisch onderzoekers, officieren van justitie en rechters. Al die mensen kunnen terecht op de e-zine @NFI. Om te zorgen dat het niet bij zenden blijft, adviseren we NFI hoe ze via dit online kanaal meer aandacht voor de verschillende onderdelen van de e-zine kunnen trekken en het gesprek aangaan met hun publiek.

Vertel me meer
Nederlands Forensisch Instituut
Bedrijfsjournalistiek.nl

Bedrijfsjournalistiek.nl

Hoe het meeste uit je bedrijfsjournalistieke media te halen. Daarover vertellen we al jaren op www.bedrijfsjournalistiek.nl, met bijbehorende nieuwsbrief en via ons twitterkanaal @bjpuntnl. Samen met vakgenoten berichten we over ontwikkelingen, interviewen we smaakmakende vakgenoten en geven we gratis tips.

Vertel me meer
Maters & Hermsen
Update magazine

Update magazine

De doelgroep van Waterkennisinstituut Unesco-IHE is verspreid over de hele aardbol. Een van de redenen waarom ze hun papieren magazine wilden vervangen door een e-zine. Wij maakten het concept en voerden dat uit samen met CasuMedia. Naast de media die IHE al gebruikt, verleidt e-zine Update met ‘wist je dit al?!’-informatie: bijzondere projecten en onderzoeken, een ‘vijf jaar later’, een persoonlijk interview.  

Vertel me meer
Unesco-IHE
vorige volgende
Meer weten over MH en online

Uw publiek opzoeken waar het graag uithangt en direct het gesprek aangaan. Meteen zien wat er met jouw inspanning gebeurt.  Dat is iets wat papieren magazines niet kunnen en websites, intranet en social media wel. Maters & Hermsen stond aan de wieg van een van de oudste Nederlandse intranetten, helpt klanten bij het opzetten van sites en het tot leven brengen van netwerken via social media. Onze kracht ligt bij het in beeld brengen waar uw publiek zich bevindt en wat het bezighoudt en hoe je daar iets mee kunt doen. 

Contactformulier

Je bent op zoek naar advies of hulp?

Maters & Hermsen
Herengracht 48
2312 LE  Leiden
Telefoon: 071-513 34 30
E-mail: info@matershermsen.nl