Democratiefestival

Het allereerste landelijke Democratiefestival hebben we samen met een enthousiast team mogen organiseren. In navolging van Folkemødet in Denemarken en Lampa in Letland stonden 6500 festivalbezoekers twee dagen lang stil bij onze democratie, bij de vrijheden en zekerheden die daarbij horen en bij de verschillen tussen ons en onze meningen.

Vertel me meer
VNG

Nacht van Ontdekkingen

Ieder jaar verbindt de Nacht van Ontdekkingen Leidenaren aan cultuur en kennis. Ook zaterdagavond 15 september werd de Leidse binnenstad rondom het Academiegebouw ondergedompeld in de Nacht. Meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, acteurs en muzikanten toonden hun werk aan bijna vierduizend bezoekers van dit festival. Bekijk filmpje

Vertel me meer
Leiden Marketing

Dag van de stad

1500 deelnemers, 100 presentaties in 15 inhoudelijke paviljoens: cijfers achter de Dag van de stad, 30 oktober 2017 in Utrecht. We bedachten en organiseerden de dag samen met onder anderen BZK. Onze vormgevers ontwierpen de huisstijl  van de Dag - van het logo tot de de website, van de vlaggen tot de stands.  

Vertel me meer
BZK

Sociale Top 2017

Meer dan 50 ideeën voor dilemma’s in het sociaal domein. Een mooie opbrengst van de tweede Sociale Top, dit keer op locaties in Eindhoven waar 700 mensen bijeenkwamen. De deelnemers:mantelzorgers, ondernemers, politici, zorgprofessionals, bestuurders en adviseurs van maatschappelijke organisaties en belangenorganisaties. Bekijk hier de foto's en filmverslagen.

Vertel me meer
VNG / BZK
Burgerconferentie

Burgerconferentie

Geen debat gaat voorbij of er wordt wel gewezen op ‘onze waarden en normen’. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Op 25 juni 2016 kwamen inwoners uit acht gemeenten naar het Openluchtmuseum in Arnhem om te praten over wat ons verbindt en verdeelt. Tijdens de burgerconferentie ontdekte gemiddeld Nederland waar de grenzen anno nu liggen.

Vertel me meer
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Samen Bouwen

Samen Bouwen

Vereniging de Basis en stichting De la Salle, met basisscholen in de regio’s Haarlemmermeer en Zuid-Kennemerland, zijn samengegaan in de nieuwe stichting Jong Leren. Zij vierden dat met een studie- en ontmoetingsdag. M&H maakte de  openingsfilm, organiseerde een talkshow en maakte de Jong Leren Krant.

Vertel me meer
Stichting Jong Leren

VNG Ambtelijke Top conferentie

Op de Ambtelijke Top conferentie 2017spraken 500 gemeentelijke topambtenaren  over hun toekomstige uitdagingen. Van Ambtenaar 2.0 tot de participerende burger, van omgevingswet tot schuldenproblematiek. Een festival met allerlei presentatievormen en veel ruimte voor dialoog. MH werkte mee aan de inhoudelijke en creatieve opzet en zorgde ook voor een magazine achteraf.

Vertel me meer
VNG

Democratie & Rechtsstaat

Om de aandacht te vestigen op en iets meer te vertellen over de cursus Democratie & Rechtsstaat van ABD voor topmanagers bij de overheid interviewde camjo Rody ministers en topambtenaren die de cursus eerder volgenden. Op vergelijkbare manier maken we ook inhoudelijke filmpjes om congressen in te leiden.

Vertel me meer
ABD
vorige volgende
Meer weten over MH en live

Een evenement is een verdichtingsmoment. Niet om achterover te leunen in donkere zaaltjes, maar om energie samen te ballen en dingen te gaan doen. Mensen die al langer met een onderwerp bezig zijn en daar mee door zullen gaan treffen elkaar op een of meer dagen op één locatie. De juiste vorm en inhoud, de afwisseling in het programma en de keuzevrijheid die de deelnemers hebben geven veel inspiratie. Onze journalisten kunnen voor, tijdens en na een evenement zorgen voor aandacht in de media en verslagleggen in woord en beeld. Zodat wat bereikt is niet onopgemerkt blijft. 

Contactformulier

Je bent op zoek naar advies of hulp?

Maters & Hermsen
Herengracht 48
2312 LE  Leiden
Telefoon: 071-513 34 30
E-mail: info@matershermsen.nl