Festivalkrant

Festivalkrant

Met studenten van universiteit en hogeschool maakten we vier dagen lang, tot midden in de nacht, vier kranten voor het Leids Film Festival. Gedrukt in de kleine uurtjes, 's morgens op straat en in drukke forensentreinen verspreid en 's middags in de bioscoop. De festivalbezoeker ontdekt de achtergronden en het neusje van de zalm. Wie nog niet meedoet, wordt lekker gemaakt voor vanavond of voor volgend jaar. 

Vertel me meer
Leids Film Festival
Havenkrant

Havenkrant

De Havenkrant vertelt hoe bewoners met bedrijven, overheden en het Havenbedrijf Rotterdam samenwerken aan een mooie en veilige haven. De krant laat zien welke leuke dingen te doen zijn in de haven en interesseert potentiële havenwerknemers. Zo brengen we de haven dichterbij. Wij ontwikkelden het concept en verzorgen samen met het Havenbedrijf de productie van de krant. Oplage: 500.000 exemplaren.

Vertel me meer
Havenbedrijf Rotterdam
Iradokrant

Iradokrant

De IradoKrant verschijnt twee keer per jaar en wordt huis aan huis bezorgd bij alle huishoudens in Schiedam. De krant laat zien hoe Irado samen met de inwoners van Schiedam werkt aan een plezierige en duurzame leefomgeving.

Vertel me meer
Irado
Regionale kranten

Regionale kranten

Samen met art director Luis Mendo begeleidde Maters & Hermsen de ontwikkeling van een nieuwe formule voor vier regionale kranten van HDC Media: het Leidsch Dagblad, de Gooi- en Eemlander, Almere Vandaag en Alphen.cc. In zeventien brainstormsessies met redacties, commercie en vormgeving ontwikkelden we een crossmediaal concept met een centrale plaats voor een eigentijdse, compacte krant.

Vertel me meer
HDC Media
Sterk

Sterk

In Sterk schitteren de mensen die in Arnhem, Emmen en Delfzijl sterke draden maken van supervezel Twaron. De krant is een gids in veranderlijke tijden voor medewerkers en hun achterban. Sterk was een glossy met katernen, totdat we in 2009 het magazine ombouwden tot een sobere, rake krant. Maters & Hermsen is verantwoordelijk voor concept, vorm, beeld en grotere verhalen. Sterk verschijnt in een oplage van 1.400 exemplaren.

Vertel me meer
Teijin Aramid
vorige volgende
Meer weten over MH en kranten

Met kranten kun je net zo veel als met magazines, maar dan sneller. De uitstraling is zakelijker, betrouwbaarder, inhoudelijker. Ideaal voor publiekscommunicatie over onderwerpen waar veel verschillende kanten aan zitten.  Maar ook aan het einde van een congres, festival of bijeenkomst.

Contactformulier

Je bent op zoek naar advies of hulp?

Maters & Hermsen
Herengracht 48
2312 LE  Leiden
Telefoon: 071-513 34 30
E-mail: info@matershermsen.nl