ASN Bank-klant Ernst de Nobel

Ernst de Nobel schildert met duurzame verf. Dus zonder schadelijke chemicaliën en op natuurlijke basis. Wij maakten een portret van deze ASN Bank-klant voor Ideaal, het online magazine van de ASN Bank.

Vertel me meer
ASN Bank

Sociale Top in Zwolle

Sociale Top in Zwolle, 30 november. Zo’n 700 mensen gingen met elkaar in gesprek op 54 locaties: van voedselbank tot huiskamer, van moskee tot buurthuis. Bestuurders en vrijwilligers, ondernemers en professionals. Leren, inspireren, een netwerk voor de toekomst vormen. Een filmische impressie.

 

Vertel me meer
VNG

Teijin Aramid helpt

Evert Stel en Inge de Graaf zijn de drijvende krachten achter Stichting Vaarwens. Al sinds 2007 ontvangen zij mensen met een ongeneeslijke ziekte aan boord van hun schip voor een onvergetelijke vaardag. Zij kunnen hun werk doen dankzij de bijdragen van donateurs en sponsors. Zo schonk Teijin Aramid begin 2015 een op een maat gemaakte tent die de complete kuip overspant, zodat gasten altijd droog zitten. Voor het personeelsblad Sterk varen we mee met Jan die ALS heeft, een progressieve spierziekte.

Vertel me meer
Teijin Aramid

Emile Thuiszorg

Hoe kun je thuiszorg op een moderne manier organiseren? Daarover vertelde Emile de Roy in een talkshow op de Decentralisaties Dag in Den Bosch. Ter introductie maakten we dit filmpje van zijn bedrijf Thuiszorg Emile in Amsterdam, waarin hij uitlegt hoe hij thuiszorg betaalbaar houdt door te werken met zelfsturende studententeams.

Vertel me meer
Congres- en Studiecentrum VNG

Expertisecentrum Gemeentefinanciën

Om een congres af te trappen, wilden de zeven medewerkers van het VNG Expertisecentrum Gemeentefinanciën graag een kort filmpje om zichzelf en hun werk te introduceren. Niet te serieus en met voldoende vaart. Dit is het eindresultaat: de medewerkers verschijnen en verdwijnen als in science fiction.

Vertel me meer
VNG

Station TV

Voor NS Stations maken we naast het personeelsblad zes keer per jaar een televisiejournaal, waarin een station centraal staat. Dit keer is Station Tilburg aan de beurt. De stationsmanager laat de verbouwing zien, twee studenten testen een sweet chili burger en onze camjo Ellen vraagt aan gebruikers wat ze van de kiss & ride vinden. Wat maakt Station Tilburg zo bijzonder? Het journaal geeft collega's en klanten een gezicht. 

Vertel me meer
NS Stations

Expertbijeenkomst Wonen en Zorg

Gemeenteambtenaren en medewerkers van zorgaanbieders, woningcorporaties en zorgkantoren lieten zich op 26 oktober bijpraten over zaken als hervorming van de langdurige zorg, de nieuwe huisvestingswet, de drie decentralisaties en de Woningwet 2015.

 

Vertel me meer
VNG, ministeries van BZK en VWS

Aan de ketting

Soms is het verhaal áchter het verhaal bijna nog interessanter dan het verhaal zelf. Om te laten zien waarom de Havenkrant is zoals de Havenkrant is, gingen camjo’s Rody en Heino terug naar twee geïnterviewden van een ontroerend verhaal over de bemanning van schepen die aan de ketting liggen.

Vertel me meer
Havenbedrijf Rotterdam

VNG Jeugdfestival

Mooi om te hebben ná een congres: een sfeerverslag. Onze camerajournalisten zijn er de hele dag bij, schieten mooie sfeerbeelden en doet korte interviews met sprekers en gasten. Bij deze film van het VNG Jeugdfestival kunnen bezoekers nog eens nagenieten van een memorabele dag.

Vertel me meer
Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Democratie & Rechtsstaat

Om de aandacht te vestigen op en iets meer te vertellen over de cursus Democratie & Rechtsstaat van ABD voor topmanagers bij de overheid interviewde camjo Rody ministers en topambtenaren die de cursus eerder volgenden. Op vergelijkbare manier maken we ook inhoudelijke filmpjes om congressen in te leiden.

Vertel me meer
ABD

Een fabriek vol beesten

In de fabriek van Teijin Aramid in Delfzijl wonen duiven, meeuwen, boerenzwaluwen, maar ook konijnen en muizen. Die knagers willen de medewerkers buiten de kritische bedrijfsruimtes houden. Maar hoe doe je dat zonder vergif? Een van onze rauwere filmpjes, maar dat is nu juist het mooie.

Vertel me meer
Teijin Aramid
vorige volgende
Meer weten over MH en films

Websites zijn ondenkbaar geworden zonder bewegend beeld. Onze camjo’s maken heet van de naald verslagen, interviews en reportages voor websites en ter inleiding of afsluiting van congressen. Nieuws, een mooi verhaal, uitleg, sfeerbeeld. Maar ook een afscheidsfilmpje van een beroemde collega. 

 

Contactformulier

Je bent op zoek naar advies of hulp?

Maters & Hermsen
Herengracht 48
2312 LE  Leiden
Telefoon: 071-513 34 30
E-mail: info@matershermsen.nl