Gouden Geluiden

Gouden Geluiden

Sta af en toe eens stil en kijk waar het echt om gaat bij u en uw klanten. Voor Effectory maakten we samen met topondernemers een inspirerend boek over hoe feedback van klanten het succes van organisaties verbetert.

Vertel me meer
Effectory
15 jaar MKB Adviseurs

15 jaar MKB Adviseurs

Een mijlpaal in een organisatie is een mooi moment om te overdenken wat er bereikt is. Bij het vijftienjarig bestaan van MKB Adviseurs lieten we zien wat ondernemers inspireert en ontroert. Vijftien interviews en twee keer vijftien fotoreportages, dwars door het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Vertel me meer
MKB Adviseurs
Sleutelfiguren

Sleutelfiguren

Als niemand het initiatief neemt, kun je dat ook zelf doen. Wij vonden het jammer dat er nog geen boek was over de mensen die Leiden als stad echt bijzonder maken. Want het geheim van een stad zit niet in de stenen, maar in de mensen. Wij gingen verhaal halen bij veertien Leidse sleutelfiguren, en schreven die verhalen op. We gaven het boek zelf uit.

Vertel me meer
Maters & Hermsen
ABD Blad

ABD Blad

Met Bureau ABD (onderdeel van het ministerie van BZK) maakt Maters & Hermsen het ABD BLAD. Het kwartaalblad van de Algemene Bestuursdienst richt zich op de hoogste ambtenaren binnen de rijksoverheid.

Vertel me meer
MInisterie van BZK
Dwaalsporen

Dwaalsporen

‘Die zaak, daar kun je een boek over schrijven’, zei de politiewoordvoerder. ‘Waarom doen we dat eigenlijk niet?’, riepen wij toen. Het resultaat: een geromantiseerde reconstructie van de verdwijning van een blond meisje in Zuidlaren. Dwaalsporen verscheen als exclusief geschenk voor dienders van het begin 2013 opgeheven regiokorps Drenthe.

Vertel me meer
Regiokorps Drenthe
vorige volgende
Meer weten over MH en boeken

Thema’s hebben de toekomst. Waar organisaties vaak minder te besteden hebben aan reguliere communicatie, is er vaak nog wel ruimte om rond bijzondere of belangrijke onderwerpen in één klap heel veel mensen te bereiken met een afwisselend medium om te bewaren en nog eens rustig door te kijken. Tot nu toe waren het vaak eenmalige magazines en boeken. Maar we kunnen het natuurlijk ook crossmediaal en live.

Contactformulier

Je bent op zoek naar advies of hulp?

Maters & Hermsen
Herengracht 48
2312 LE  Leiden
Telefoon: 071-513 34 30
E-mail: info@matershermsen.nl