uitgelicht
Live

Democratiefestival

Het allereerste landelijke Democratiefestival hebben we samen met een enthousiast team mogen organiseren. In navolging van Folkemødet in Denemarken en Lampa in Letland stonden 6500 festivalbezoekers twee dagen lang stil bij onze democratie, bij de vrijheden en zekerheden die daarbij horen en bij de verschillen tussen ons en onze meningen.

Vertel me meer Bekijk het project
VNG
Print Feest!

Feest!

Een feestje om te maken, een feestje om te lezen. We werkten met veel plezier aan de jubileumuitgave van het personeelsmagazine van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, dat dit jaar 100 jaar bestaat. Deze editie is een reis door de SZW-tijd met verhalen over het ministerie in oorlogstijd, herinneringen aan bewindslieden en een tijdlijn met gebeurtenissen uit 100 jaar SZW.

Vertel me meer Bekijk het project
Ministerie SZW
Live

Nacht van Ontdekkingen

Ieder jaar verbindt de Nacht van Ontdekkingen Leidenaren aan cultuur en kennis. Ook zaterdagavond 15 september werd de Leidse binnenstad rondom het Academiegebouw ondergedompeld in de Nacht. Meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, acteurs en muzikanten toonden hun werk aan bijna vierduizend bezoekers van dit festival. Bekijk filmpje

Vertel me meer Bekijk het project
Leiden Marketing
Online

Nova Innovatielab-videojournaal

Het Nova College zette een reeks experimenten op touw rondom onderwijsvernieuwing. Wij maakten er een videojournaal over. Want zulke toffe projecten – die verdienen een publiek. Gaat dat zien!  

Vertel me meer Bekijk het project
Nova College
Print Puur  natuur

Puur natuur

‘Willen jullie helpen Puur Natuur te verbeteren?’, vroeg Natuurmonumenten in de zomer van 2014. Dat deden we natuurlijk graag. Vier nummers later al gaven de lezers het ledenmagazine een 7,8, het hoogste waarderingscijfer ooit. Vooral de geloofwaardigheid scoorde hoger dan ooit. Drie jaar later is  Natuurmonumenten er nog net zo blij mee als wij.

Vertel me meer Bekijk het project
Natuurmonumenten
Print Kans

Kans

De grootste charitatieve instelling van Nederland Leger des Heils is voor een belangrijk deel afhankelijk van donateurs. In Kans geven we mensen die in de problemen zijn geraakt een gezicht. De lezer beseft: dit had ik ook kunnen zijn. Kans legt contact en inspireert tot nog meer betrokkenheid bij de doelen, activiteiten en resultaten van het Leger des Heils.

Vertel me meer Bekijk het project
Leger des Heils
Print RAAD

RAAD

De naam RAAD was een terloopse suggestie van collega Jeanette. De spijker op z’n kop. Want het magazine reikt commissarissen en bestuurders niet alleen de helpende hand met praktische tips, persoonlijke ervaringen en diepere overwegingen, maar laat ook zien wat de moderne raad ìs, met al zijn menselijke eigenschappen en uitdagingen. Het magazine verschijnt twee keer per jaar.

Vertel me meer Bekijk het project
KPMG
Online goedgeld Online

goedgeld Online

Klanten van de ASN Bank vroegen om een online versie van hun magazine. Het past bij de visie van de bank om minder papier te gebruiken. De bank laat haar klanten de keuze, 120.000 klanten ontvangen goedgeld digitaal, 238.000 in print. Van grotendeels dezelfde inhoud als in het magazine maakt Fullmoon een online magazine. Soms aangevuld met filmpjes van ons.   

Vertel me meer Bekijk het project
ASN Bank
Print Havenkrant

Havenkrant

De Havenkrant vertelt hoe bewoners met bedrijven, overheden en het Havenbedrijf Rotterdam samenwerken aan een mooie en veilige haven. De krant laat zien welke leuke dingen te doen zijn in de haven en interesseert potentiële havenwerknemers. Zo brengen we de haven dichterbij. Wij ontwikkelden het concept en verzorgen samen met het Havenbedrijf de productie van de krant. Oplage: 500.000 exemplaren.

Vertel me meer Bekijk het project
Havenbedrijf Rotterdam
Print Leidraad

Leidraad

Een minder afstandelijke, meer Leidse Leidraad. Dat was het doel van de restyling van het alumniblad van Universiteit Leiden. Een moderner magazine in vorm en beeld, met herkenbare alumni en realistische verhalen. Zestigduizend afgestudeerden volgen het blad, dat drie keer per jaar verschijnt. Libris-winnaar en oud-Leidenaar Ilja Leonard Pfeijffer siert de eerste cover.

Vertel me meer Bekijk het project
Universiteit Leiden
vorige volgende

Binnenkort nieuwe website!

Vormgevers en redacteuren werken momenteel hard aan de nieuwe website van matershermsen. Nog even geduld dus, maar medio september verwachten we de site te lanceren. Met het flexibelere WordPress, een frisse look-and-feel, een vernieuwd klantenportfolio, de nieuwsbrief en nog veel meer.